Καλοκαίρι!!! Η τέλεια εποχή για γάμοanthemion-weddingTo καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για γάμο!! Αυτούς τους μήνες η φύση είναι στα καλύτερά της, η θερμοκρασία είναι ιδανική και οι επιλογές που έχει το ζευγάρι για να διοργανώσει ένα ξεχωριστό γάμο είναι πολλές.
Η διακόσμηση του γάμου σας είναι πολύ σημαντική και οι προτάσεις μας για ένα ιδιαίτερο καλοκαιρινό στολισμό είναι πολλές και σίγουρα ενδιαφέρουν κάθε μελλόνυμφο ζευγάρι.
Ό,τι ναό και αν επιλέξετε για το μυστήριο τους γάμου σας, εξωκλήσι ή κλασική εκκλησία μπορούμε να το διακοσμήσουμε.

Αν έχετε επιλέξει τον Άγιο Νικόλαο στο Καβούρι ή γενικά κάποιο εξωκκλήσι με σκαλοπάτια, η διακόσμηση των σκαλιών είναι δική μας υπόθεση! Από τις πιο αγαπημένες δουλειές μας αυτή που συνδυάζει τις ροζ μπάλες από τριαντάφυλλα με τις λευκές μπάλες μπαμπού πάνω σε λευκά υφάσματα. Ξεχωριστή νότα έδωσαν τα αέρινα λευκά υφάσματα που τοποθετήσαμε στην κουπαστή της σκάλας. Τα ίδια άνθη χρησιμοποιήθηκαν και για τον στολισμό της λαμπάδας, του χώρου δεξίωσης και της νυφικής ανθοδέσμης.
Αν ονειρεύεστε κάτι πιο ρομαντικό, γαμήλιος στολισμός εκκλησίας με σωμών τριαντάφυλλα και κισσό για πρασινάδα. Δημιουργούμε ένα υπέροχο διάδρομο με off white φαναράκια και συνθέσεις από ξύλα και λουλούδια. Υφάσματα ή λινάτσα στο χρώμα της άμμου και φιστικί αποχρώσεις. Λευκές δαντελένιες κορδέλες.Το καλοκαίρι είναι η εποχή των ηλίανθων!! Γιατί να μην τους επιλέξετε και για γαμήλιο στολισμό; Στολισμός γάμου με πιθάρια και ηλίανθους. Λευκά υφάσματα και πάνω πιθάρια με συνθέσεις από ηλίανθους click here κίτρινα τριαντάφυλλα και γυψόφυλλο.

Και φυσικά οι πιο καλοκαιρινές προτάσεις μας είναι για τον χώρο της δεξίωσης! Αν η δεξίωση γίνει δίπλα στη θάλασσα αυτή η υπέροχη καρδιά από φαναράκια ίσως σας ενδιαφέρει πολύ!! Δείτε την αναμμένη!
Αν σχεδιάζετε και εσείς τον γάμο σας για αυτό το καλοκαίρι, ελάτε να συζητήσουμε από κοντά τις προτάσεις μας για τον δικό σας στολισμό. Για ραντεβού καλέστε μας στο 210 5313623.


anthemion-wedding


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *